Snijd de ui in dunne halve ringen. Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met de deksel op middelhoog vuur.
Bak de ui en de groentemix 3 tot 4 minuten. Doe het deksel op de pan en bak nog 7 tot 10 minuten. Rasp ondertussen de gember en knoflook met een fijne rasp. Meng in een kleine kom de gember, knoflook, honing en sojasaus.
Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gekruide kipfiletreepjes 5 tot 8 minuten, of tot ze gaar zijn. Schep regelmatig om.
Voeg de kipfiletreepjes, de zelfgemaakte woksaus en de noedels toe aan de groenten en meng het geheel zacht door, zodat de noedels loskomen.
Bak intussen in het bakvet van de kip de eieren. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de noedels met groenten en kip over de borden en breng eventueel verder op smaak met de overige sojasaus.
Leg het spiegelei erop. Garneer met de cashewstukjes en gomasio.