Smelt de 150 gram chocolade au bain-marie. Als het gesmolten is, haal het van het vuur en doe de overige 50 gram witte chocola (in stukjes) bij de gesmolten chocola. Roer totdat het een egaal mengsel wordt.
Bestrijk met een kwastje de binnenkant van de bonbonvorm. En laat opstijven in de koelkast/ vriezer. Herhaal dit 2 à 3 keer om een stevig wandje te creëren.
Maak ondertussen de aardbeien schoon en pureer ze met een staafmixer of in de blender. Breng de gepureerde aardbeien aan de kook. Voeg de slagroom toe en laat weer koken.
Haal de pan van het vuur en voeg 150 gr in stukjes gesneden witte chocolade toe en laat deze smelten in het aardbeien-roommengsel. (Vul een spuitzak met het mengsel en leg deze de koelkast om af te laten koelen)
Vul nu de bonbonvorm met de ganache en zet deze weer terug in de koelkast.
Als laatste bedek je de bonbons met een laagje gesmolten chocolade. Zet de vorm weer terug in de koelkast en laat het weer uitharden.